Galerija slika
slika 2
Prikaži na oglasnoj ploči
Off
Prikaži na dokumentima o zakladi
Off
Arhiva aktivnosti zaklade
Off
slika 1

NZPUSS

NACIONALNA ZAKLADA
ZA POTPORU UČENIČKOM I
STUDENTSKOM STANDARDU

 

Zagreb, 12. studenog 2017. godine

 

Na uvodnom dijelu 2. sjednice Upravnog odbora održane 12. prosinca 2017. godine, na poziv novoizabranih članova Upravnog odbora, sudjelovala je prethodna predsjednica Upravnog odbora, gospođa Lidija Gašparović.


Gospođa Lidija Gašparović se zahvalila na pozivu i istaknula da joj je čast što ima priliku i formalno upoznati nove članove te im poželjela puno uspjeha u svom radu. Posebno se zahvalila stručnom uredu, bivšem ravnatelju gospodinu Davoru Babiću, te gospođi Snježani Bahtijari koja sudjeluje u radu Upravnog odbora od samih početaka Zaklade, kao opunomoćenik gospođe Gordane Kovačević, predsjednice kompanije Ericsson Nikole Tesle d.d. Naglasila je da se stavlja na raspolaganje kao neformalni član odnosno prijatelj Zaklade u bilo kojoj prigodi ukoliko se za to pokaže potreba. 


Predsjednica Upravnog odbora, gospođa Branka Ramljak se također zahvalila gospođi Lidiji Gašparović za sve što je učinila za Zakladu, smatravši da je to učinila na najbolji mogući način. Tom prigodom je uručila i simobličan poklon u znak zahvalnosti.

Ovim putem, u ime stručnog ureda Zaklade, iskoristili bi prigodu i zahvalili gospođi Gašparović na dugogodišnjem predanom radu i svojom doprinosu u ostvarivanju cilja i svrhe Zaklade. Zahvalni smo što je svojim nesebičnim davanjem za dobrobit  društva u kontekstu poboljšanja obrazovanja studenata i učenika, postavila dobre temelje za nastavak rada Zaklade u pozicioniranju ka središnjem nacionalnom tijelu u RH za poboljšanje učeničkom i studentskom standarda ponajprije u vidu dodjele stipendija. 

Stručni ured Zaklade