Prikaži na oglasnoj ploči
Off
Prikaži na dokumentima o zakladi
Off
Arhiva aktivnosti zaklade
On

NZPUSS

NACIONALNA ZAKLADA
ZA POTPORU UČENIČKOM I
STUDENTSKOM STANDARDU

 

Zagreb, 17. travanj 2012. godine

Dragi stipendistice i stipendisti NZPUSS-a 3. generacije, za akademsku godinu 2011./2012.,

Ovom Vas prilikom sa zadovoljstvom obavještavamo da smo za dvoje naših stipendista 3. generacije studentskih stipendija i ove godine, u suradnji s našim partnerom i donatorom, omogućili sudjelovanje na vrijednom i uspješnom projektu tvrtke Ericsson Nikola Tesla: Ljetnoj školi – Summer Camp 2012. godine.

 Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2011., u suorganizaciji tvrtke Ericsson Nikola Tesla i NZPUSS-a, održat će se od 9. do 20. srpnja i od 27. kolovoza do 14. rujna 2012. godine.

 Radionica je prilika za stjecanje iskustava u istraživanju i razvoju, pod vodstvom stručnjaka iz industrije i s Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Radionice se održavaju u prostorijama tvrtke Ericsson Nikola Tesla u Zagrebu. Studenti su obvezni pripremiti se za sudjelovanje prema naputcima mentora te po završetku radionice dokumentirati dobivene rezultate. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su softver, dokumentacija i tehničko izvješće na engleskom jeziku te prezentacija na završnom danu. Odabrani radovi ulaze u natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi bit će objavljeni i na stručnim i znanstvenim skupovima.

Natječaj je otvoren za studente završne godine preddiplomskoga, te studente prve godine diplomskog studija, profila/studijskih smjerova: računarstvo i elektrotehnika, uz znanje programiranja kao uvjet.


Postupak prijave

Prijave za radionicu primaju se do 25. travnja 2012. godine, isključivo e-mailom: zaklada@nzpuss.hr

U prijavi je potrebno poslati CV, u kojem obavezno treba navesti prosjek ocjena (preddiplomskog studija i trenutačni), broj položenih ispita, profil studija (studijski smjer), ime mentora (ako je definiran), dosadašnje teme seminara/projekata/završnih radova te sudjelovanja na projektima (na Fakultetu ili izvan), kao i dokaze o obavljenoj stručnoj praksi, stečenom praktičnom iskustvu, i sl. (ako je takvog bilo). Važno je iskustvo programiranja i umrežavanja.

Obavijest o prihvaćanju prijave

Prijavljeni studenti o ishodu prijave bit će obaviješteni najkasnije do 10. svibnja 2012. godine.

Sve druge informacije zainteresirani za sudjelovanje na Ljetnoj radionici ENT-a mogu pronaći na Facebook stranici.

NZPUSS zadržava pravo neprihvaćanja nijedne prijave. NZPUSS natječaj provodi u suradnji s tvrtkom Ericsson Nikola Tesla d.d.