NZPUSS

NACIONALNA ZAKLADA
ZA POTPORU UČENIČKOM I
STUDENTSKOM STANDARDU

 

Zagreb, 12. prosinca 2018. godine

 

Temeljem Odluke o dodjeli studentskih stipendija i raspodjeli po pojedinim kategorijama za akademsku godinu 2018./2019. koju je Upravni odbor donio na svojoj 8. sjednici održanoj 10. prosinca 2018. godine, u nastavku donosimo liste dobitnika po kategorijama.

Svim studentima koji su ostvarili pravo na stipendiju Zaklade Ugovore ćemo slati na e-mail adresu, koji su naveli u prijavnom obrascu.

Studenti koji se ne nalaze na listama su odbijeni, budući da nisu ispunili uvjete prema Pravilniku o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2018./2019., te mogu pismeno poslati upit na e-mail Zaklade (nzzpuss@gmail.com) vezano za razloge odbijanja ili doći osobno u ured Zaklade (Ilica 24) uz prethodnu najavu.

U roku od 8 (osam) dana od objavljivanja lista dobitnika, kandidati kojima nije dodijeljena stipendija mogu podnijeti pismeni prigovor putem pošte na adresu Zaklade i to samo zbog pogreške u utvrđivanju urednosti prijave na Natječaj za dodjelu stipendije, sukladno članku 15. Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija od 5. listopada 2018. godine.

Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju, ali ne žele potpisati Ugovor (odustaju od stipendije), dužni su dostaviti pisanu izjavu o tome na e-mail Zaklade (nzzpuss@gmail.com).

Sve ostale obavijesti/upute koje su vezane za potpisivanje Ugovora i početak isplate stipendija dobit ćete putem e-maila.

Studentima koji su ostvarili pravo na stipendiju Zaklade ČESTITAMO, a svima koji su se prijavili zahvaljujemo na iskazanom interesu!

 

Vaš NZPUSS !